Vooruitgang van kinderen

sensomotorisch speelgoed

Wanneer kinderen naar de peuterspeelzaal gaan, of naar de opvang ga je er ook vanuit als ouders dat zij daar spelenderwijs ook dingen leren. Door met sensomotorisch speelgoed te spelen, werken de kinderen op een speelse manier aan de motoriek en de sensoriek. Het speelgoed is voor verschillende elementen geschikt zoals sport, spel en gymnastiek. Niet alleen op school maar ook thuis is het speelgoed te gebruiken, zowel kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen kunnen ook meespelen.

Beweging en zintuigen

Wanneer kinderen opgroeien, zijn zintuigen en bewegingen nodig om de wereld om zich heen te verkennen. Voor de ontwikkeling van een kind, is het spelen met sensomotorisch speelgoed belangrijk. Door te spelen met het speelgoed, worden de zintuigen van de kinderen ontwikkeld en leren zij ook hun lichaam kennen. Bewegen en het waarnemen van geluiden en het zien van de omgeving, is met elkaar verbonden. Verschillende prikkels liggen hieraan ten grondslag, zowel voor peuters als grotere kinderen is er speelgoed verkrijgbaar bij kinderspel.net. 

sensomotorisch speelgoed

Speelgoed van topkwaliteit

Naast de collectie sensomotorisch speelgoed kun je binnen het assortiment nog veel meer leerzaam speelgoed vinden, wil je de motoriek van de kinderen verbeteren zijn daar ook leuke elementen voor beschikbaar. Met de stapstenen is het mogelijk een leuk en spannend parcour te maken, kinderen vinden het geweldig om met klasgenootjes er een wedstrijd van te maken. Op een leerzame en leuke manier, wordt er aan de motoriek en de beheersing van het lichaam gewerkt. Kijk snel in de webshop van kinderspel.net naar de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *